Știința pădurilor pentru oameni și provocări societale. A 90-a aniversare INCDS „Marin Drăcea”.

Află mai multe

Anunț 29.08.2022

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, S.C.D.E.P. Câmpulung Moldovenesc, prin Baza Experimentală Tomnatic, având sediul în localitatea Câmpulung Moldovenesc, str. Calea Bucovinei, nr. 73 Bis, jud. Suceava, titular al planului Amenajamentul Silvic a Bazei Experimentale Tomnatic, I.N.C.D.S. „Marin Drăcea”, S.C.D.E.P. Câmpulung Moldovenesc – fond forestier proprietate publică a Statului, constituit în U.P. I Demacuşa şi U.P. VI Tomnatic, anunţă publicul interesat asupra finalizarii proiectului de plan: Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a statului administrat de Baza Experimentală Tomnatic, S.C.D.E.P. Câmpulung Moldovenesc, I.N.C.D.S.”Marin Drăcea”, a studiului de evaluare adecvată şi a raportului de mediu în cadrul procedurii de obţinere a avizului de mediu pentru planul menţionat.

 

Documentaţiile pot fi consultate pe pagina de internet a titularului planului şi pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.
Observații/comentarii şi propuneri se primesc în scris la sediul titularului şi la sediul APM Suceava, în termen de 48 zile calendaristice de la data publicării anunţului. Dezbaterea publică va avea loc în data de 29.08.2022, la ora 14, la sediul Bazei Experimentale Tomnatic.