Știința pădurilor pentru oameni și provocări societale. A 90-a aniversare INCDS „Marin Drăcea”.

Află mai multe

Concurs  pentru ocuparea unui post de ,,muncitor necalificat în activitatea de exploatări forestiere’’(COR 921502), pe durată nedeterminată, cu locul de muncă la Baza Experimentală Mihăești

 Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ,,MARIN DRĂCEA’’BAZA EXPERIMENTALĂ MIHAEȘTI  în conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2003, OUG nr.59/2000, H.G. nr.318/2015 și ale Legii nr.53/2003 – Codul Muncii, organizează în data de 10.10.2024, orele 09,00 ”concurs” pentru ocuparea unui post de ,,muncitor necalificat în activitatea de exploatări forestiere’’(COR 921502), pe durată nedeterminată, cu locul de muncă la Baza Experimentală Mihăești –  concurs ce se va organiza   la sediul   – Baza Experimentală Mihăești din   localitatea Mihăești, județul Argeș.

 

 

Condiții de participare la concurs:

–  să aibă cetăţenia română şi domiciliu în România;

–  să cunoască limba română scris şi  vorbit;

–  vârsta minimă 18 ani;

–  să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

–  să fie apt din punct de vedere medical şi psihologic;

–  să aibă studii generale absolvite.

 

 

Concursul  se va desfășura potrivit  Metodologiei privind încadrarea în muncă și promovarea în funcții din aparatul central al I.N.C.D.S. ”Marin Drăcea”  și din cadrul subunității acestuia în vigoare  și va consta în probă scrisa si practică.

Dosarele pentru înscriere la concurs se depun la sediul Bazei Experimentale Mihăești până la data de 07.10.2024, orele 16.00.

 

Dosarul de concurs  va cuprinde :

 

– cerere prin care se solicită aprobarea conducătorului unității pentru participarea la verificarea organizată pentru ocuparea postului vacant anunțat;

– curriculum vitae;

– diplomă sau adeverință valabilă ce atestă studiile prevăzute la condițiile de participare;

– adeverință(acte doveditoare) privind vechimea în muncă;

– certificat de cazier judiciar fără mențiuni;

– buletin/carte de identitate (original şi copie);

– adeverință medicală, eliberată de medicul de familie, care să ateste starea de sănătate, respectiv că este apt pentru angajare;

– recomandare de la ultimul loc de muncă din care să rezulte profilul profesional şi moral (absolvenții care se încadrează prima dată vor prezenta recomandare de la unitatea de învățământ absolvită). In cazul in care acest document nu poate fi prezentat se va oferii o justificare scrisă;

– declaraţie de consimţământ privind acordul referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal(formular ce se va pune la dispoziţie în momentul depunerii dosarului).

Pentru documentele depuse în copie se vor prezenta și originalele în ziua concursului.

 

Concursul se va desfășura la sediul Bazei Experimentale Mihăești , în data de 10.10.2024, începând cu ora 09,00 și va consta în următoarele etape:

– Proba scrisă (test grilă);

Proba practică.

Detalii privind bibliografia care va fi afișată la avizierul unității și alte relații suplimentare se pot obține la sediul  Bazei  Experimentale  Mihăești , tel. 0248560001; fax  0348100261.